Hanna and Goliath drar igång sensommarens verksamhet
Hanna 2017-9
Nu är Hanna and Goliath tillbaka på kontoret efter sommarledighet och ser fram emot en höst med massor med spännande uppdrag. Kontakta gärna Hanna and Goliath om din organisation är intresserad av fortbildning, föreläsningar och juridiskt stöd inom mänskliga rättigheter, diskrimineringslagstiftningen eller internationell rätt.

Läs mer om vad som händer under augusti här nedan.

Redan nästa vecka inleds sensommaren med att Hanna and Goliath gästföreläser på Sommarskola om funktionshinder och mänskliga rättigheter den 23-25 augusti för juriststudenter, forskare och doktorander.

Den 26 - 27 augusti drar det interreligiösa mentorskapsprogrammet Delaktig, stark och synlig som Hanna and Goliath processleder igång.

Den 31 augusti gästföreläser Hanna and Goliath hos Codesign för fastighetsbranschen om Barnkonventionen och innebörden av att den ska bli lag.

 

 

Nu är Hanna and Goliath tillbaka på kontoret efter sommarledighet och ser fram emot en höst med massor med spännande uppdrag. Kontakta gärna Hanna and Goliath om din organisation är intresserad av fortbildning, föreläsningar och juridiskt stöd inom mänskliga rättigheter, diskrimineringslagstiftningen eller internationell rätt.

Läs mer om vad som händer under augusti här nedan.

Redan nästa vecka inleds sensommaren med att Hanna and Goliath gästföreläser på Sommarskola om funktionshinder och mänskliga rättigheter den 23-25 augusti för juriststudenter, forskare och doktorander.

Den 26 – 27 augusti drar det interreligiösa mentorskapsprogrammet Delaktig, stark och synlig som Hanna and Goliath processleder igång.

Den 31 augusti gästföreläser Hanna and Goliath hos Codesign för fastighetsbranschen om Barnkonventionen och innebörden av att den ska bli lag.

 

 

Share and Enjoy